Echipa
noastră

 

Încrederea pe care o aveți în zâmbetul dumneavoastră poate influența modul în care vă simţiţi din punct de vedere personal cat şi profesional. Membrii echipei noastre sunt stomatologi cu experienta, formaţi in Facultatea de Stomatologie din Bucuresti şi care urmeaza an de an seminariile de educație medicală continuă sub atenta supravegehere a celor mai mari nume din stomatologia românească și internațională, cu scopul de a putea oferi cea mai atentă îngrijire zâmbetului dvs. Prin lucrul în echipă în sistem contemporan și interdisciplinar, încurajăm și răsplătim înalta performanță, toate în serviciul calității și siguranței actului medical.

 

 

Dr. Petreasa Gabriel

Medic stomatologie generală
Competență implantologie

ceas

Clinica

clinica1

Înființată în anul 2004, Pegadent a parcurs toți pașii necesari pentru a străbate drumul de la un mic cabinet stomatologic la o clinică dentară. Acest lucru a fost posibil numai cu ajutorul unei echipe tinere dinamice și ambițioase. În acest fel, în prezent ne putem mândri cu o clinică dentară în care combinăm anii de experiență profesională cu dotările de un nivel foarte ridicat și cele mai noi metode și tehnici de abordare a planului de tratament, venind astfel în sprijinul pacienților noștri.

cabinet stomatologic

Aparatura

Descoperirile tehnicii sunt de la an la an mai spectaculoase și mai cu seamă într-un domeniu atât de complex cum este stomatologia. Investițiile în aparatură și echipamente reprezintă în clinica Pegadent tocmai necesitatea de a fi în pas cu ultimele descoperiri tehnologice, menite să transforme actul medical într-unul confortabil, fără durere și de calitate pentru pacient. Dotările de ultimă generație nu fac altceva decât să ușureze munca medicului, calitatea tratamentelor să fie la superlativ, rezultatul final fiind un zambet, al nostru al clinicii Pegadent, că putem să ne ridicăm la înălțimea exigențelor pacienților noștri, cât și al celor care apelează la serviciile noastre.

clinica dentara - aparatura

Sterilizarea

Nu este nimic mai presus decât sănătatea pe care o avem, de aceea curățeniei, dezinfecției și sterilizării instrumentarului li se acordă o importanță deosebită.

În clinica Pegadent vei fi mereu în siguranță, sănătatea dvs fiind tratată cu maximă atenție și seriozitate.

Toate instrumentele din clinica noastră sunt sterilizate înainte de fiecare utilizare, prin metoda chimică (sterilizare la rece) și prin sterilizare la cald, uscată sau umedă.

În cabinete, înainte de începerea fiecarui tratament, se dezinfectează cu soluții speciale, atât unitul dentar cât și toate accesoriile și suprafețele de contact.

Ambele cabinete sunt dotate și cu sterilizatoare cu ultraviolete.

Instrumentarul utilizat pe parcursul zilei se dezinfectează, se spală, se presterilizează prin introducerea în băi cu soluții specifice, iar la sfârșitul zilei se spală din nou sub jet de apă, se usucă, se ambalează în folii speciale, sterile, autoclavabile, se sigilează cu un aparat special și apoi sunt supuse sterilizării propriu-zise cu aer cald, uscat sau umed.

Sterilizarea este monitorizată în permanență, iar în cadrul fiecărei ședințe de tratament sunt folosite numai pahare, ace, mănuși, bavete, măști, aspiratoare bucale, toate de unică folosință. Reziduurile se depun în recipiente speciale, închise etanș. După umplerea lor, acestea sunt colectate de către o firmă autorizată și specializată din cadrul unui serviciu de incinerare.